Steenkorven


HORTICULT is gespecialiseerd in op maat gemaakte steenkorven waarbij stilgestaan wordt bij kwaliteit en stabiliteit. Een "schanskorf" of "Steenwall " is niet zomaar korven op elkaar stapelen. Gesteund door 10 jaar Nederlandse ervaring begeleiden wij onze klant in een veilige opbouw van de korven die niet na enkele jaren gaan vervormen of inzakken en dit met een draad die niet meer doorroesten kan.

Dus geen gegalvaniseerde of stalen toepassingen.

Deze steenkorven worden gemaakt van speciale zink/aluminium draad waarvan de levensduur 3 tot 5 keer langer is dan de gegalvaniseerde draden. Het voordeel van deze draad is dat het een zelfherstellend vermogen heeft, waardoor doorroesten geen kans krijgt. Alle overheidsproducten worden overigens met deze draad gemaakt.

 Steenkorven  Steenkorven  Steenkorven  Steenkorven
(klik op een van de afbeeldingen)

KANT-EN-KLARE STEENKORVEN
Onze korven worden voorgemonteerd met open deksel of samengevouwen geleverd. Makkelijk te transporteren. Enkel openvouwen, bodem dichtmaken en u kan beginnen vullen. Voor het dichmaken maakt u gebruik van een handtang en de nodige clipsen.
Geen haken die door het plaatsen van de stenen kunnen buigen en hun sterkte verliezen. Onze steenkorven worden uitgevoerd met voldoende tussenschotten, tegen uitbolling. Draaddikte 4mm.

Verkrijgbaar in maasafmeting 5 x 5cm voor stenen 4-8cm of maasafmeting 7,5 x 7,5cm voor stenen van 6-20cm.

De voordelen zijn :

• onderhoudsvrij
• zeer decoratief
• kleurvast
• duurzaam
• milieuvriendelijk
• u hoeft niet te metselen

Kant en klaar maatwerk, enkel nog te vullen. Afgehaald of geleverd. Advies en begeleiding voor de "Doe-het-zelver"

Horticult V.O.F. is de Belgische producent van steenkorven en schuttingen.